Ochelari vedere

Istoria ochelarilor incepe in Antichitate cand egiptenii foloseau cristale slefuite in forme convexe, sub forma unor lentile pentru a mari imaginile. Grecii si romanii au continuat folosirea acestor tipuri de lentile pentru a-i ajuta pe cei ce nu reuseau sa citeasca cu ochiul liber...

Ochelari soare

In ultima perioada numarul afectiunilor oftalmologice generate de soare a crescut, ca urmare a subtierii stratului de ozon. Expunerea neprotejata la soare poate avea efecte adverse asupra ochilor, putand provoca afectiuni oculare ireversibile. Pentru protectia ochilor recomandam...

Lentile de contact

Daca va ganditi sa faci o schimbare de look, renuntand la ochelari, lentilele de contact sunt o optiune la indemana. Acestea sunt dispozitive medicale, folosite in principal pentru compensarea viciilor de refractie. Plasate pe cornee, ele functioneaza ca element constitutiv..

PROMOTII

La Catalina Optic puteti beneficia de un discount de 10% din valoarea totala la achizitionarea a doua perechi de ochelari identici ca valoare dioptrica!
Pentru ca fiecare client este important, Catalina Optic va face cadou cu ocazia zilei de nastere 10% discount si prescriptie gratuita!
Cu ocazia onomasticii dumneavoastra, echipa Catalina Optic va ofera in dar un binemeritat discount de 5% si prescriptie gratuita!

TUR VIRTUAL