Despre noi

Optica Medicala

Cu o experienta de 20 de ani in domeniul opticii medicale, Catalina Optic ofera persoanelor cu probleme de vedere servicii ireprosabile si produse de calitate superioara. Profesionalismul care ne caracterizeaza pe deplin si devotamentul fata de clientii nostri au reusit, de-a lungul timpului, sa transforme numele Catalina Optic intr-o emblema a opticii medicale din judetul Constanta.

Trecand pragul magazinelor noastre, veti intelege ca imaginea dumneavoastra este o prioritate pentru noi. Fie ca va doriti ochelari de vedere, ochelari de soare sau lentile de contact, apeland la serviciile Catalina Optic veti fi siguri ca, alaturi de specialistii nostri in domeniul opticii medicale, veti face alegerea cea mai potrivita nevoilor dumneavoastra.

Stim ca fiecare persoana este unica si la fel sunt si ochelarii pe care ii poarta. Din acest motiv fiecare pereche de ochelari va fi personalizata in functie de nevoile medicale, dar si estetice ale clientului. Magazinele noastre sunt dotate cu cele mai performante aparate pentru ca ramele si lentilele pe care le alegeti sa fie in armonie cu chipul dumneavoastra, construind o imagine de succes.

Ne-am propus ca, pe viitor, prin munca, devotamentul si experienta dobandita sa continuam sa le oferim clientilor nostri o experienta viziuala clara si desavarsita, ce conduce la succes. Succesul apartine oamenilor cu vederi clare!

Suntem siguri ca v-am convins de impotanta si valoarea ochelarilor bine alesi si precis confectionati! Fie ca aveti nevoie de serviciile noastre, fie pentru un simplu sfat, va asteptam in fiecare zi in magazinele Catalina Optic. Vino sa vezi!®

Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic Optica medicala Catalina Optic